Kauneushoitola Primaveerasta hemmottelua ja hyvinvointia arkeen

Uusi tervolalainen kauneusalan yrittäjä Heidi Sadinmaa viihtyy Tervolassa uusissa toimitiloissaan Osuuspankin kiinteistössä. ”Vastaanotto täällä on ollut tosi innostunut. Apua on saanut toimitilojen etsinnässä tosi ripeästi ja asiat ovat toimineet joutuisasti.” Heidi kertoo.

Kauneushoitola Primaveeran omistaja Heidi Sadinmaa

Monipuoliset palvelut Tervolassa ja Torniossa

Sadinmaan yritys on toiminut Torniossa viimeiset 12 vuotta ja tänä vuonna yritystoiminta laajentui myös Tervolaan asiakkaiden kysynnän vuoksi. ”Vielä uusissa tiloissa on laittamista, sillä tuotepaketteja on vielä tulossa. Liikkeestä saa ostettua kotihoitotuotteita itselle tai vaikka lahjaksi. Jatkossa on tulossa myyntiin ehkä koruja ja muuta mukavaa. Tuotteet vaihtelevat sesongin mukaan.” Hän kertoo.

Kauneushoitola Primaveeran palveluihin kuuluu erilaiset kasvohoidot, jalkahoidot, ripsienpidennysten laitot ja huollot, ripsien kestotaivutukset, kulmien laminoinnit ja värjäykset, karvanpoistot kasvojen alueelta sekä suihkurusketukset. Suihkurusketuksia voi toistaiseksi varata vain puhelimitse, koska se vaatii hiukan erityisjärjestelyjä muihin palveluihin verrattuna.

Kauneudenhoitoa on aikaisemmin pidetty ylellisyytenä, mutta nykyään se on monelle jokapäiväistä hyvinvointia. ”Sitä ei pidetä enää ns. hienosteluna tai hömpötyksenä vaan palvelut ovat arkipäiväistyneet niin miehille kuin naisillekin. Esimerkiksi ePassia voi nykyään käyttää myös jalkahoitojen osalta.” Heidi kertoo.

Nuoruuden haaveesta totta

Haave kauneudenhoitoalasta on ollut Heidillä jo nuoresta asti. Hän olisi päässyt peruskoulun jälkeen Ouluun yksityiseen kosmetologikouluun opiskelemaan, mutta rohkeus ei vielä riittänyt lähteä. Lisäksi koulutus oli tuohon aikaan kallis. Hän päättikin vaihtaa suuntaa kauppaopistoon ja luki itsensä taloushallinnon merkonomiksi. Sadinmaa pääsi pian valmistumisen jälkeen kultasepän liikkeeseen töihin ja lopulta jäi samasta liikkeestä vanhempainvapaalle vuonna 2004. Toisen lapsen syntymän jälkeen hän haki koulutukseen ja valmistui parin vuoden opiskelun jälkeen kosmetologiksi vuonna 2011. ”Eikä ole päivääkään harmittanut! Tuntuu että on löytänyt oman juttunsa, jonka vuoksi on kiva tulla töihin.” Heidi kertoo.

Yrittäjyydessä on parasta asiakkaiden tyytyväisyys

Sadinmaasta on ihanaa, kun hän näkee työnsä jäljen tyytyväisessä ja iloisessa asiakkaassa. Parasta on myös se, että yrittäjänä hän saa myös päättää omat aikataulunsa. ”Saisi sitä leipänsä varmaan helpomminkin kuin käsityöammatista, mutta jos aletaan miettiä plussia ja miinuksia tässä työssä, kyllä ne plussat voittavat reippaasti. Eihän tätä muuten tekisi, tietynlainen intohimo alaan pitää olla.” Heidi kertoo.

Yrittäjyyden vastapainoksi Heidi ulkoilee kahden koiransa kanssa päivittäin sekä viettää aikaa perheensä kanssa. Vaikka hän naurahtaakin lopuksi hyväntuulisesti, ettei yrittäjyydestä pääse ajatuksissa vapaallakaan pois.

Tutustu palveluihin


Jaa sivu eteenpäin