Tervolan kunnan kuntosalin laitteistoa uusitaan. - Poistuvat laitteet myynnissä!

Tervolan kunnan kuntosalille ollaan vaihtamassa osa laitteista lähiaikoina. Muutostöiden vuoksi sali ei ole tuolloin koko päivää käytössä. Ajankohdasta ilmoitetaan tällä sivulla ja salilla heti kun päivä varmistuu.

Poistuvat laitteet myynnissä, jätä tarjous!

Poistuvista laitteista Jimsan ylätalja, sekä polven ojennuslaite etsivät nyt uutta kotia. Myös kaksi vinopenkkiä, jotka on jo siirretty yläkäytävälle, ovat poistumassa. Jos kiinnostuit, niin jätä tarjous 18.10. klo 9.00 mennessä raija.juopperi@tervola.fi.

Laitteet ja penkit ovat nähtävillä salilla ja ne myydään siinä kunnossa kuin ne myyntihetkellä ovat, eikä niissä ole takuuta tai palautusoikeutta. Jos jätät penkeistä tarjousta, laita huomioksi SININEN tai MUSTA.

Huomioithan, että kun uusien laitteiden asennusajankohta varmistuu, tulee vanhat laitteet hakea samana päivänä pois, jotta häiriö salinkäyttäjille minimoidaan. Tarjouskilpailun voittajat saavat päivän tiedoksi henkilökohtaisesti heti, kun asennuspäivä varmistuu. Laitteet on toimitettava itse ja omakustanteisesti pois salilta.

Mikäli sinulla heräsi jotakin kysyttävää, voit soittaa kuntosalivastaavalle

Katja Leinonen
yksilövalmentaja

Jaa sivu eteenpäin