Tervolan kunnanhallitus kokoontui 2.10.2023

Asialistalla mm. Tervolan maaseudulta käsin –messut ja vuokratalon rakentamistyöryhmän asettaminen

Tervolan maaseudulta käsin –messut onnistuivat odotusten mukaisesti

Kunnanhallitus käsitteli 26.-27.8.2023 järjestettyjen Maaseudulta käsin -messujen loppuraportin. Messujen järjestelyt todettiin onnistuneen tänä vuonna erittäin hyvin. Messut järjestettiin tuttuun tapaan Ammattiopisto Lappian Louen toimipisteessä. Viikonlopun aikana alueella vieraili yhteensä yli 7000 henkilöä. Näytteilleasettajia oli noin 100. Tapahtumasta ja järjestelyistä kerätty palaute oli erittäin positiivista.

Kunnanhallitus asetti messutyöryhmän valmistelemaan vuoden 2024 messuja. Työryhmän puheenjohtajaksi valittiin palvelusihteeri Nina Maikkula.

Vuokratalon rakentamistyöryhmän asettaminen

Tervolan kunnan vuoden 2023 talousarvion ja vuosien 2024-2025 taloussuunnitelman rakentamisohjelmassa on varattu yhteensä 2,2 miljoonan euron määräraha vuokratalon rakentamiseen. Rakentamisprojektin esisuunnittelua varten kunnanhallitus päätti perustaa työryhmän, jonka tavoitteena on mm. kartoittaa asuntojen tarve ja kohderyhmä, selvittää vaihtoehdot rakennuspaikaksi sekä määrittää rakennettavien asuntojen määrä ja koko.

Työryhmän puheenjohtajaksi nimettiin teknisen lautakunnan puheenjohtaja Juha Juntunen ja varapuheenjohtajaksi kunnanvaltuuston I varapuheenjohtaja Eero Lampela. Työryhmän jäseniksi nimettiin kunnanhallituksen varapuheenjohtaja Riikka Oinas, kunnanvaltuuston jäsenet Pia Palokangas ja Rauno Tervo. Kunnan tekninen johtaja toimii työryhmän sihteerinä.

Työryhmän tulee tehdä esityksensä kunnanhallitukselle 30.11.2023

Muut asiat

Kunnanhallitus käsitteli myös kunnan tytäryhtiöiden talous- ja toimintakatsaukset ensimmäiseltä vuosipuolikkaalta sekä käsitteli arviointikertomuksen vastaukset.

Voit tutustua kokouksen esityslistaan tai 6.10.2023 julkaistavaan pöytäkirjaan Tervolan kunnan verkkosivuilla tai suoraan osoitteessa: tervola.ktweb.fi.

Lisätiedot

Mika Simoska
kunnanjohtaja
Laura Kantomaa
vs. hallintojohtaja

Jaa sivu eteenpäin