Tule mukaan Ämpäripääviikonloppuun!

Ämpäripääviikonloppu järjestetään Tervolassa 7.-9.7.2023. Tänä vuonna tapahtuma toteutetaan POP UP-tyyppisesti, johon kaikki halukkaat tahot voivat osallistua itsenäisesti.

Ämpäripääpäivien markkinointikuva 2023

Kutsumme kaikki halukkaat mukaan järjestämään Ämpäripääviikonloppuna omaa tapahtumaa tai toimintaa Tervolan kirkonkylälle! Tänä vuonna tapahtuma toteutetaan POP UP-tyyppisenä tapahtumana, johon kaikki halukkaat tahot voivat osallistua itsenäisesti.

Tapahtuma keskittyy Ämpärinheitto -kisojen ympärille Nuorisoseuran ja Tervolan koulukeskuksen alueelle pe-la 7.- 8.7. ja huipentuu su 9.7. Pitäjäjuhlaan Tervolan Kotiseutumuseolla.

Jos haluat lauantaina kojupaikan ja siihen sähkön, niin ole yhteydessä: kati.pyhtila@tervola.fi

Ilmoita ohjelmasi tai tapahtumasi 31.5. mennessä!

Kaikkien tapahtumaan halukkaiden on ilmoitettava tapahtumansa tai toimintansa kirjallisesti 31.5. klo 16.00 mennessä joko: susanna.karila@tervola.fi tai alla olevalla lomakkeella.

Vain 31.5. mennessä ilmoitetut tapahtumat ja toiminta kerrotaan markkinoinnissa. (Tämä ei toki rajoita ketään osallistumaan myöhemminkin.) Ilmoittautumisen umpeuduttua jo ilmoittautuneet voivat olla yhteydessä muutoksista suoraan Tervola-lehdelle 12.6. mennessä osoitteeseen: aineisto@tervola-lehti.fi

Mainitse ilmoittaessasi seuraavat asiat:

  • Tapahtumasi tai toimintasi nimi?
  • Päivämäärä ja kellonaika (millä aikavälillä / kellonaikaan ja minä päivänä tapahtumapisteesi on)? HUOM! Sähköllistä kojupaikkaa saa vaan lauantaina. 
  • Tapahtumasi tai toimintasi sisältö?
  • Missä tapahtuu (pisteesi sijainti tai osoite)?
  • Kenelle tarkoitettu (onko kohderyhmäsi lapset, aikuiset, ikäihmiset vai kaikki)?
  • Yhteystietosi: Nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero (mahdollisten lisäkysymysten vuoksi).

Lomake ilmoittautumiseen tästä


Jaa sivu eteenpäin