Yrittäjien aamukahvit 14.6.2023

Aamukahvit keräsivät taas mukavasti yrittäjiä Tervolan kunnanvirastolle kuulemaan rekrytointiteemasta.

Kunnanjohtaja Mika Simoska avasi aamukahvit ja kertoi Tervolan kunnan kuulumisia. Uusi tekninen johtaja Janne Pekkarinen aloitti toimessaan 11.4.2023. Simoska kehotti yrittäjiä tutustumaan meneillään oleviin kilpailutuksiin erilaisista paikallisista hankkeista. Tervolan Energia ja Vesi Oy on rekrytoinut uutta toimitusjohtajaa ja johon haastattelujen perusteella valittiin Reijo Sorvoja.

Yrittäjille on tulossa yrittäjäbarometrikysely, joka toteutetaan puhelimitse. Kyselyn toteuttaa palveluverkkojen työntekijä Elli Laine. Kätkän luolat ja rotkot reitistö valmistuu juhannukseen mennessä ja kävijämäärien odotetaan kasvavan merkittävästi.

Maailman muutokset heijastuvat työelämään

Tämän kertaisena aamukahvien teemana oli rekrytointi ja sen haasteet. Maailma on jatkuvassa murroksessa, joka heijastuu myös konkreettisesti työelämään. Suurimpina kysymyksinä oli se, miten yrittäjä tavoittaa potentiaaliset työntekijät ja sitouttaa heidät pidempiaikaisesti yritykseen? Aiheesta oli kertomassa syvemmin Kaleva Median asiakkuuspäällikkö Tiina Saukko.

”Kaiken perusta on yrityksen brändi ja arvot. Näiden pohjalta on hyvä miettiä, millaisen työnantajamielikuvan yritys itsestään antaa ulospäin. Ihmisiä kiinnostavat eniten tarinat yrityksen sisältä. On hyvä, että tarinoita on sekä yrittäjältä itseltään, että yrityksessä työskenteleviltä henkilöiltä.” Kertoi Saukko.

Kaikkien osallistujien kesken arvottiin myös 1000 euron arvoinen näkyvyyspakettiarvonta Kaleva Median omiin medioihin. Arvonnan suoritti Tiina Saukko ja onnettarena toimi Tervolan Elinkeinoyhtiön viestintäsuunnittelija. Arpaonni suosi Vili Kainulaista, paljon onnea!

Seuraavat Yrittäjien aamukahvit järjestetään:

6.9.2023 klo 8.00 Tervolan kunnanvirastolla, kunnanvaltuuston salissa, 2. kerros. Teema tarkentuu myöhemmin.


Jaa sivu eteenpäin