Yrittäjien aamukahvit –verkostoitumistapahtuma keräsi hyvin tervolalaisia yrittäjiä koolle

Yrittäjien aamukahvit on verkostoitumistapahtuma, jossa pääsee tutustumaan paikan päällä kunnan johtoon ja työntekijöihin, teeman mukaisiin vieraileviin puhujiin sekä muihin tervolalaisiin yrittäjiin.

yrittäjien aamukahvit, tervolan elinkeinoyhtiö oy

Huom! Yrittäjien aamukahvit ovat ensisijaisesti verkostoitumistapahtuma, joten siellä ei ole etäyhteysmahdollisuutta. Kahvitus paikalle saapuville!


Tervolan kunnanjohtaja Mika Simoska kertoi kunnan kuulumisia, johon kuului Tervolan kunnan talousarvion valmistuminen. Simoska kehotti yrittäjiä tutustumaan kunnan investointiohjelmaan, jossa on monta tuloillaan olevaa rakennusprojektia.

Keskustelun aiheeksi nousivat myös teknisen johtajan rekrytointiprosessin eteneminen, meneillään olevat tuulivoimahankkeet, Suhangon purkuputkihankkeen tilanne ja kelkkareittien rakentaminen. Kelkkareittien rakentamisen edellytyksenä on reittien suunnittelu, joka kilpailutetaan kevään 2023 aikana.

Yrittäjien toiveita kuultiin tulevista teemoista ja aiheista (rekrytointi, hyvinvointi, kiertotalous, koulutustarjonta, vierailevat puhujat). Esitettyjen toiveiden perusteella Tervolan Elinkeinoyhtiö Oy valitsee tuleville verkostoitumistapahtumille teemat ja aiheet, joka tarkentuvat myöhemmin.

Seuraavat Yrittäjien aamukahvit:

  • 1.3.2023 klo 8.00. Tervolan kunnanvirasto, kunnanvaltuuston Sali, 2. kerros. Teemana: Kunnan investoinnit ja rakentamisohjelma. Esittelijänä: Tervolan kunnan rakennusinsinööri Sauli Jalasmäki.
  • 14.6.2023 klo 8.00. Tervolan kunnanvirasto, kunnanvaltuuston Sali, 2. kerros. Teema tarkentuu myöhemmin.
  • 6.9.2023 klo 8.00. Tervolan kunnanvirasto, kunnanvaltuuston Sali, 2. kerros. Teema tarkentuu myöhemmin.
  • 13.12. klo 11.00. lounas, ennakkoilmoittautuminen, paikka ja teema tarkentuu myöhemmin.

Lisätiedot

Yrittäjien aamukahvit –verkostoitumistapahtuma keräsi hyvin tervolalaisia yrittäjiä koolle

Jaa sivu eteenpäin