Esko Rahkonen musiikkinäytelmä

Esko Rahkonen – Suomalaisen tangon kruunaamaton kuningas

Ti 16.7.2024 klo 18:00
Suukosken keidas, Itäpuolentie 4064, Tervola

Kesto 2 tuntia sis. väliajan.

Musiikkinäytelmä vie katsojan Eskon nuoruusvuosiin ja aikakauteen, jolloin Esko nousi yhdeksi Suomen tunnetuimmista artisteista. Yleisö voi elää ja tuntea uudelleen oman nuoruutensa unohtumattomat hetket Eskon laulujen parissa.

Näytelmässä tulkitaan kruunaamattoman kuninkaan levyttämiä kappaleita, muun muassa Unto Monosen säveltämä Syvä kuin meri. Monikin Monosen tango nousi Rahkosen levyttämänä hitiksi, edellä mainitun lisäksi mm. Yön hiljaisuudessa, Erottamattomat, Kukkani lumen alla. Sitä seurasivat uudet versiot useista Kärjen 1950-luvun tangoista kuten ”Odotin pitkän illan” ja ”Rakasta, kärsi ja unhoita”, Tallinnan laulu, Hiljainen sade toukokuun ja Muistatko vielä sen tangon.

Näytelmässä esiintyvät tangokuninkaat Petri Hervanto ja Jarno Kokko, tangoprinssi 2006 Jarno Itkonen ja iskelmätähti J. Eskelinen.

Säestyksestä vastaa Legenda-orkesteri kapellimestarinaan Seppo Rehnström.

Käsikirjoitus Katja Karisukki, ohjaus Tuomo Salmela Tuotanto Viihdeohjelmat

Väliaikatarjoilun voi tilata ennakkoon: 0400-690640

Ryhmäliput 25 euroa (min 10 hlö)
Myynti: puh.040-7406354, onerva.aikio@viihdohjelmat.fi

Lippujen varaus:

Lippujen lopullinen määrä tulee vahvistaa viimeistään kuukautta ennen tapahtumaa. Voitte vahvistaa varauksen tai tehdä niihin muutoksia puhelimitse 040-7406354 tai sähköpostilla: onerva.aikio@viihdeohjelmat.fi

Varauksen vahvistamisen jälkeen lähetämme laskun toimittamaanne laskutusosoitteeseen (esim. sähköposti) ja toimitamme liput pdf:nä sähköpostiisi (mikäli muuta toimitustapaa ei sovita)

Lisätiedot

Esko Rahkonen

Jaa sivu eteenpäin