Kranniteatteri MettäTähti

MettäTähti on iloinen musiikkiteatteri, jossa pääset kurkistamaan pienen kylähotellin tapahtumia. Rauhalliseen kylään tulee vipinää, kun Englannista saapuva Lady Like ja hänen managerinsa tulevat vierailulle. Miksi he tulivat juuri tähän kylään?

Kranniteatterin MettäTähti on musiikkiteatteri, jossa on iloinen tunnelma ja monipuolista musiikkia livenä soitettuna ja laulettuna. Tapahtumat sijoittuvat tyylikkääseen Mettä-Hoteliin, jossa hotellinjohtaja Herman toimii myös live-pianistina. Ja mikä onni hotellia kohtaakaan, kun sinne saapuu maailmanluokan laulajatähti Englannista vieraaksi!

Mutta miksi maailmantähti, Lady Like, on päättänyt saapua juuri pieneen Mettä-Hoteliin? Sitä hänen managerinsa ei halua kenenkään saavan selville ja hän tekeekin töitä tehokkaan tiukkaan tyyliinsä, että asia pysyy salassa kaikilta.

Pikkukylä riemastuu, ihastuu ja hullaantuu Lady Liken tulosta. Etenkin Jonny on sulaa vahaa Ladyn seurassa. Hän on tykätty poikamies ja koko kylän työmies, joka ratkaisee kaikki ongelmat. Paitsi, että hänen ihastuksensa Ladyyn, aiheuttaa nyt isoja ongelmia Ellalle, jota Ladyn saapuminen ei miellytä yhtään. Ellan mielestä Lady saisi häipyä vaikka Egyptiin!

Miten pikkukylä lopulta selviääkään maailman tähden vierailusta ja kaikista muista ongelmista, joita tähden mukana kylään tulee. Tämähän selviää sulle, ko tulet kattomhaan MettäTähti-esityksen!

Käsikirjoituksen on tehnyt Kranniteatterin jäsen, Anne Angeria, joka nähdään myös esityksessä Kälkän-roolissa. Muissa rooleissa ovat Eveliina Halme, Jon Sebastian Säkkinen, Marja Hakala, Johanna Mattila ja Harry Wuite.

Lippu 20€. Lipunmyynti alkaa tuntia ennen esitystä esiintymispaikalla.
Info: +358 40 7185448

Lisätiedot

Johanna Mattila
kranniteatteri@gmail.com
0407185448


Jaa sivu eteenpäin