Punaisen Ristin Viikinkileiri 2013 - 2016 syntyneille lapsille

Tervetuloa leirille, jolla oppii tärkeitä viikinkitaitoja! Leiriohjelmassa luvassa mm. ensiaputaitojen harjoittelua, viikinkiaikaisia kädentaitoja sekä kaveritaitoja.

Napapiirin, Meri-Lapin ja Tervolan osastot järjestävät yhteisen kesäleirin vuosina 2013 – 2016 syntyneille lapsille Törmävaaran leirikeskuksessa Tervolassa. Leirin hinta on 35€ Punaisen Ristin jäsenille ja 50€ ei-jäsenille. Alle 29-vuotiaan jäsenyys maksaa vain 10€/kalenterivuosi, joten nyt kannattaa liittyä! Hintaan sisältyy majoitus, ruoka ja ohjelma. Kuljetus leiripaikkaan järjestetään kimppakyydein.

Leirillä opitaan tärkeitä viikinkitaitoja, ohjelmassa harjoitellaan nimittäin perusasioita ensiavusta, viikinkiakaisia kädentaitoja sekä kaveritaitoja. Ohjaajina toimivat Punaisen Ristin kokeneet vapaaehtoiset.

Leirille voi ilmoittautua 1.4.-2.6.2024 välisenä aikana. Ilmoittautuminen on sitova, ja sen sekä leirimaksun maksamisen voi perua vain lääkärintodistusta vastaan. Jäsenyystiedot tarkistetaan ennen lapsen leiripaikan vahvistamista ja leirimaksun laskuttamista.

Lisätiedot

Nina Ekonoja
nina.ekonoja@redcross.fi
040 844 7375


Jaa sivu eteenpäin