Teatteri Potunnostopäivä

Kranniteatteri tekee musiikkiteatteria omalla tyylillään eli ”Meän Tyyhliin”. Meillä on aina iloinen ja hauska tarina taustalla, jonka on käsikirjoittanut teatterimme jäsen Anne Angeria. Lisäksi musiikki on livenä, soittoa ja laulua myöten. Kaikki jäsenemme ovat Meri-Lapin alueelta ja me luotamme omaan ja paikalliseen osaamiseen. Tervetuloa esityksiimme!

HUOM! Painetussa lehdessä on ollut väärä aika. OIKEA AIKA KLO 14

Musiikkiteatteri, jossa on iloinen tunnelma ja monipuolista musiikkia livenä soitettuna ja laulettuna. Tarinassa kylän rauhallisen elämän sekoittaa ulkomailta asti tuleva fiini ja varakas Kreivitär, joka ei välitä kylän potunnostopäivän perinteistä eikä kyläläisten omista tunteista. Kreivitär ostaa itselleen kaiken mitä haluaa ja nyt hän haluaa kylän tangolaulajan, Tompan miehekseen. Tämähän ei Emilialle käy, koska hän on lähes koko elämänsä suunnitellut häitä Tompan kanssa. Kamppailu rakkaudesta ja maatilan säilymisestä alkaa, mutta miten käy potunnostopäivän. Unohtuuko potut maahan kyläläisten keskittyessä ihan muihin asioihin?

Käsikirjoituksen on tehnyt Kranniteatterin jäsen, Anne Angeria, joka nähdään esityksessä Kälkän-roolissa. Muissa rooleissa ovat Eveliina Halme, Anni Mesilaakso, Johanna Mattila, Tuomas Heinikoski ja Harry Wuite.

Lippu 20€. Lipunmyynti alkaa tuntia ennen esitystä esiintymispaikalla.
Info: +358 40 7185448.

Lisätiedot

Johanna Mattila
kranniteatteri@gmail.com
0407185448


Jaa sivu eteenpäin