Tervolasa Liikuthan -kampanja

Tervolasa Liikuthan jälleen

Omaa kevään liikkumista voit motivoida Tervolasa Liikuthan –kampanjan avulla. Kampanja starttaa maanantaina 18.3. ja päättyy sunnuntaina 19.5. ja se on suunnattu kaikille yli 16 –vuotiaille tervolalaisille. Kampanjan aikana kuntalaiset voivat täyttää kuntokorttia ja merkitä siihen kaikki vähintään puoli tuntia kestäneet liikuntasuoritukset. Liikuntalajeja ei ole rajattu, vaan se voi olla mikä tahansa: hiihto, kävely, uinti, pyöräily, kuntosalilla käynti, sähly, jalkapallo, jooga… Kuntokortteja löytyy myös kunnan keskuksesta sekä kirjastosta tai sen voi tulostaa itse tästä tekstin alta linkistä.

Kuntokortti tulee palauttaa viimeistään lauantaina 25.5. järjestettävään Tervola pyöräilee –tapahtumaan. Kortin palauttaneiden kesken arvotaan liikunnallisia palkintoja, arvonta suoritetaan maanantaina 27.5. Mikäli et pääse pyöräilemään, kortin voi myös palauttaa ennen lauantaita kunnantalolle tai kirjastoon (myös kunnantalolla olevaan sivistystoimen postilaatikkoon).

Mikäli kaipaat tietoa kunnan ylläpitämistä liikuntamahdollisuuksista, vieraile tervola.fi/vapaa-aika-ja-liikunta/liikunta-ja-virkistyspaikat/ –sivuilla. Siellä on lyhyet esittelyt liikuntapaikoista sekä linkki infokarttaan, josta liikuntapaikat ja –reitit löytyvät myös kartalta. Liikunnan iloa kaikille!

Kuntokortti Kevät 2019 (tulosta omasi)