Pohjoisen eKirjasto.

E-aineistot

Kainuun, Lapin ja Pohjois-Pohjanmaan kirjastot yhdistivät voimansa ja tarjoavat nyt samat e-sisällöt Pohjois-Suomen 660 000 asukkaalle. Pohjoisen eKirjaston palvelukokonaisuuteen kuuluu kaksi e-kirjapalvelua, kolme e-lehtipalvelua, kolme musiikkipalvelua ja kaksi elokuvapalvelua.

Kotisohvalta Pohjoisen eKirjastoon

Kaikki palvelut ovat kirjaston asiakkaille maksuttomia. Niiden käyttämiseen tarvitaan voimassa oleva kirjastokortti ja siihen liitetty PIN-koodi sekä laite, jossa on nettiyhteys. Kirjautumiseen käyvät Sotkamon, Lapin, Joki-, Kainet- ja OUTI-kirjastojen kortit. Palveluita pääsee käyttämään oman kirjaston verkkokirjaston kautta. Palvelut ovat etäkäyttöisiä, eli niitä voi käyttää vaikka mökkireissulla. Poikkeuksena ePress-palvelu, joka on käytössä vain kirjastoissa.

Käy tutustumassa sisältöihin ja palveluihin paikasta ja ajasta riippumatta!

 

Digitukiverkosto -logo.

Digiopastusta kirjastosta

Tarvitsetko apua tietokoneen, älypuhelimen tai tablettilaitteen käytössä? Kirjasto auttaa kirjaston omien verkkopalvelujen ja laitteiden käytössä, tiedonhaussa ja asiakkaan oman laitteen peruskäytössä. Saat digiopastusta kirjastossa käydessäsi tai voit soittaa puh. 040 486 6984. Voit myös varata henkilökohtaisen opastusajan. Opastus on maksutonta.


Jaa sivu eteenpäin