Ajankohtaista kirjastossa

Kirjastossa tapahtuu!

Kirjasto järjestää erilaisia tapahtumia itse ja yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Jos haluat tehdä yhteistyötä kanssamme, ota yhteyttä!

 

 

 

Vanhustenviikko 2.-9.10.

Tiistaina 4.10. SeniorSurf kirjastossa klo 12–15. Pohjoisen eKirjaston esittelyä eli kuunneltavaa, luettavaa ja katseltavaa älypuhelimelle, tabletille tai kannettavalle tietokoneelle. Ota oma laite sekä kirjastokortti mukaan. Kahvitarjoilu!

Testaa kasvi- ja ötkkätietämyksesi vanhustenviikon aikana kirjaston ”luontopolulla”! Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan maistuva palkinto.

vanhustenviikko

 

 

Diakoniatyön näyttely

Kirjastossa on diakonian juhlavuoden näyttely lokakuun ajan 3.10. alkaen. Tervetuloa tutustumaan näyttelyyn!

 

Diakonianäyttely

Diakoniatyö tutuksi

Diakonian juhlavuoden kunniaksi kirjasto ja seurakunta järjestävät yhteistyössä erilaisia tapahtumia ja keskustelutilaisuuksia lokakuussa.

  • Pannu kuumana! 6.10. klo 17

Pannu kuumana! – turinaa ja porinaa, tervetuloa kahville! Diakoni Elina Volotinen.

  • Naistenilta 12.10. klo 17

Naisten ilta: Äidiltä tyttärelle – suomalaisnaiset arvojen ja katsomusten välittäjinä. TT, tutkijatohtori Laura Kallatsa

  • Miesten vuoro 19.10. klo 17

Miesten vuoro – puhua. Dokumenttielokuvien ohjaaja Joonas Berghäll ja seurakuntapastori Markus Kallatsa. Myynnissä Berghällin esikoisteosta Vaaleanpunainen kirje.

  • Toivelauluilta 26.10. klo 17

Rakkaimmat riparilaulut. Kanttori Sari Vähäkangas.

Diakoniatyö

Suomalaiset raamatunkäännökset -luento

ti 18.10. klo 17.00

Syksyn aikana kirjasto järjestää yhteistyössä Tervolan seurakunnan kolmesta kokoontumiskerrasta koostuvan luentosarjan, jossa perehdytään kirkkoherra Heikki Holman johdolla maailman tunnetuimpaan kirjaan, Raamattuun ja suomalaisiin raamatunkäännöksiin.

Kokoontumiset järjestetään ti 18.10. ja 15.11. klo 17.00 alkaen kirjaston lehtisalissa. Tervetuloa mukaan!

 

Raamattu-iltamainos

Syksyn kirjastokahvit

Kirjastossa tarjoillaan matalan kynnyksen kahvitteluhetkiä keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 12–14. Tervetuloa kahville!

Digitiistait

Haluaisitko käyttää kirjaston e-palveluja, mutta et pääse alkuun? Tai haluaisitko tietää enemmän jostain tietystä palvelusta?

Järjestämme elo-syyskuussa Pohjoisen eKirjaston esittelyitä, minne voi tulla matalalla kynnyksellä tutustumaan maksuttomiin e-palveluihin. Voit ottaa mukaan oman laitteesi tai käyttää kirjaston tablettia.

Digitiistai kirjastossa joka tiistai 2.8. alkaen klo 13-14.


Jaa sivu eteenpäin